*

Château Fonseche Haut-Médoc 2010

Château Fonseche Haut-Médoc 2010

Bordeaux har gjort det igen!

"Violet. Vinen har et klassisk Bordeaux udtryk i næsen med solbær, kvas og krat og nyspidset blyant med lidt varme og ganske lille sødme fra moden frugt og ganske let parfume. Smagen er mørk og fyldig med solbær, kvas og krat, nyspidset blyant og et godt bid i frugtsyren og næsten saftigt præg i smagen. Klassisk Bordeaux i smagen med godt tryk, kraftig smag og nogle tanniner i finalen."

Kr. 89,95

Pris pr. fl. ved køb af 12 fl.

Leveringstid: 1-3 hverdage

Se fragtpris
Se fragtpris

Detaljer

Fakta
Fortrydelsesret
Som udgangspunkt er der ikke fortrydelsesret på fødevarer - herunder vin/øl. Hos os kan du dog fortryde dit køb i op til 14 dage efter modtagelse. Dog gælder fortrydelsesretten ikke leveringsbeløbet.
Vintype
Rødvin
Serveringstemperatur
16-18 grader
Region
Bordeaux
Flasker pr. kasse
12
Drue
50% Cabernet Sauvignon, 50% Merlot
Land
Frankrig
Årgang
2010

Château Fonseche Haut-Médoc 2010

En klassisk Haut-Médoc med en flot bouquet af sort frugt og et strejf af vanille. Der er både saft og kraft i den velafbalancerede smag. Smager dejligt i dag, og kan gemmes - skyld dig at fyld din kælder med oplevelser for de næste 10 år. Bordeaux årgang 2010 har som 2009 flot moden frugt, men har mere struktur og syre, hvilket iflg. eksperten Michel Rolland tyder på et højere lagringspotentiale end 2009. Mens årgang 2009 sammenlignes med årgang 1989, ligner 2010 mere årgang 1990.

Årgang 2010 - Bordeaux har gjort det igen! 

"Fundvin" - Vinbladet d. 31.10.13: "Moden, let sødmefuld solbærduft, let røget med fyrrenåle og blyantstift. Moden smag, kælen med moden tannin og god længde, helt drikkemoden, flot Bordeaux til prisen."

5 stjerner og Kanonvin til spotpris - Vinhulen.dk d. 04.12.11: "Violet. Vinen har et klassisk Bordeaux udtryk i næsen med solbær, kvas og krat og nyspidset blyant med lidt varme og ganske lille sødme fra moden frugt og ganske let parfume. Smagen er mørk og fyldig med solbær, kvas og krat, nyspidset blyant og et godt bid i frugtsyren og næsten saftigt præg i smagen. Klassisk Bordeaux i smagen med godt tryk, kraftig smag og nogle tanniner i finalen. Endnu ung og let umoden og bør gemmes minimum 6 måneder - men gerne lidt længere. Kanonvin til spotpris - Fremragende til prisen."

Vend iPad’en for at få det fulde udbytte af shoppens funktioner.