*

Opera i New York

Oplev verdens største operastjerner

Opera i New York
18.400 kr.
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Afrejse fra
 • København
Se alle
Afrejsedato

5/4 2016

Se alle Se alle

Kontakt

Kontakt Unique Tours på tlf. 3990 2040. Husk at oplyse koden LIDTmere ved bestilling 

▴ Skjul kontakt ▾ Se kontakt

Rejsebeskrivelse

Afrejsedato

5/4 2016

Prisen inkluderer

 • Flyrejse med SAS København-New York t/r på turistklasse
   
 • Flyskat som d.d. udgør kr. 1500,-.
   
 • 6 dage/5 nætter på Hotel Park Central New York 4****
   
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
   
 • Transferguide på ankomstdag
   
 • Panoramasightseeingtur med lokalguide, engelsktalende
   
 • Omvisning på Frick Museum
   
 • 2 operaforestillinger. Pladser til begge forestillinger er på Parket (værdi i alt kr. 2.000). 2 af ovenstående nævnte opera forestillinger efter eget valg. Oplyses ved bestilling.
   
 • Foredrag om operaerne i København inden afrejsen
   
 • Afslutningsmiddag
   
 • Repræsentant fra Unique Tours
   
 • Bidrag til Rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdoms/afbestillingsforsikring 6% af rejsens pris
   
 • Rejseforsikring
   
 • Evt. Tilslutningsfly
   
 • Koncert med New York Philharmonic pris ca. kr. 600/ Parket.
   
 • 3. operaforestilling kr. 1.100,-.
   
 • Øvrige måltider og drikkevarer
   
 • ESTA ansøgningsgebyr (Vi hjælper gerne med at guide til den rigtige hjemmeside)      

6 dage.  Afrejse fra København 5. april 2016

Uforglemmelige operadage venter i The Big Apple og på The Met, når vi besøger New York i foråret 2016, hvor det er muligt at høre tre fantastiske operaer med nogen af verdens bedste sangere.

Plácido Domingo synger et af Verdis mest vidunderlige barytonpartier  i ”Simon Boccanegra”. Den førende italienske tenor Joseph Calleja tager sig af elskerpartiet og James Levin er endelig tilbage på dirigentpodiet efter længere tids sygdom.

Rejsens anden store forestilling er Donizettis opera ”Roberto Devereux”, som er en af hans tre operaer om engelske dronninger. I denne forestilling er det Elisabeth, de to andre operaer er  Anna Bolena og Maria Stuarda. Portrættet af den aldrende monark Elizabeth 1. er både magtfuldt og gribende, og rollen hører til de helt store og krævende inden for bel canto-repertoiret. Derfor er besætningen ikke hvem som helst. Sopranen Sondra  Radvanovsky , der er en at The Met publikummets yndlinge, har partiet som den engelske dronning. Endvidere medvirker den vidunderlige mezzosopran Elina Garanca samt tenorenMatthew Polenzani, som synger titelpartiet, jarlen af Essex Robert Devereux. 

Den tredje forestilling er Puccinis højt elskede  ”Madame Butterfly” og  anmelder roste opsætning fra 2006 . Vi skal høre en af verdens bedste Butterfly sporaner Kristine Opolais i titlepartiet. Pinkertons  parti synges af Roberto de Biasio.

Vi har gode Parket pladser til samtlige 3 forestillinger.

Det vil endvidere på rejsen være muligt at høre New York Philharmonic med chef dirigent Alan Gilbert, fremføre Beethovens "Pastorale"-symfoni samt  Richard Strauss’ obokoncert i Avery Fischer Hall.

Endelig vil der være god tid til at opleve New Yorks mange unikke turistattraktioner, museer, gallerier, shoppinggader, arkitektur o.m.m.

Vi bor godt og centralt på det ny renoverede 4* ”Park Central Hotel”, der ligger på 7. Avenue /56 Street, 10 min. gang fra The MET og få min. gang fra Central Park og 5. Avenue .

Der flyves med SAS direkte fra København til Newark Airport/New York. Tilslutning fra Aarhus, Billund og Aalborg er mulig.

Program

5. april 2016 : København-New York.

Vi checker ind i Københavns lufthavn. Afgang kl. 10.25 med SAS direkte til New York. Efter ca. 8 timers flyvning ankomst New York, lokal tid kl. 12.55.Vi skal igennem immigrationskontrollen i Newark  Airport, inden bagagebåndet. Vi gør opmærksom på at længere kø kan forekomme. Husk gyldigt pas og godkendt ESTA. Efter bagageudlevering bliver vi mødt af transferguiden, som viser ud til transferbus, der kører til vort hotel. Check-in. Resten af dagen er til fri disposition.

 

6. april : Sightseeing og  Madame Butterfly

Med lokalguide og bus tager vi på en 4 timers panorama sightseeingtur rundt på Manhattan, hvor vi ser de mest kendte bygninger, gader, monumenter inkl. byens kommende nye varetegn ”Freedom Tower” ved Ground Zero, der åbnede i 2014. Herefter er dagen fri, indtil man evt. skal i operaen om aftenen. Intet andet sted i verden er der en så koncentreret samling af kunst som i New York. Man kan bruge uger i New York alene med museumsbesøg. Alene på Manhattan er der over 60 museer, så er man kunstinteresseret, er der  rigeligt at bruge eftermiddagen på. Evt. operaaften. To operaforestillinger er inkluderet; læs venligst nærmere under prisen. Da vi bor få min. gang fra The Metropolitan Opera, har vi valgt at se bort fra fælles transport. Det er nemmere at spadsere eller køre med de lokale taxaer ”Yellow Cab”. Kl. 19.30. evt.“ Madama Butterfly”.  Efter forestillingen samles mange af vore gæster traditionelt gerne på ”Cafe Fiorello” overfor The Met, til lidt natmad og en night cab.

 

7. april : New York på egen hånd og evt. koncert med New York Philharmonic !

Dagen er til fri disposition. Vi anbefalder The Metropolitan Museum. Museet er det største i New York. Museet byder bl.a. på europæisk kunst fra mange århundrede såvel som amerikansk kunst fra det 19. og 20. århundrede . Spadser evt. gennem Central Park der op, en tur på ca. 30 min. Central Park er i øvrigt i sig selv et besøg værd. Denne aften vil være muligt at høre New York Philharmonic og  chef dirigent Alan Gilbert, fremføre Beethovens "Pastorale"-symfoni og Richard Strauss’ Obokoncert i Avery Fischer Hall.

 

8. april: Omvisning på Frick Collection og  ”Roberto Devereux”

Om formiddagen besøger vi Frick Collection, der er en mindre intim privatsamling grundlagt af stålmagnaten Henry Clay Frick, rig på markante kunsthistoriske hovedværker. Samlingen, der findes i en villa i Uptown Manhattan, indeholder væsentlige værker af Giovanni Bellini, Jan Vermeer van Delft og Rembrandt bl.a. et af hans største malerier ”The Polish Rider”. Udstillingen spænder fra middelalderen til 1700-tallet. Er vejret til at vi spadserer, gør vi det ellers tager vi  ”Underground”. Om eftermiddagen kan man evt. besøge MOMA, der er et i alle henseender moderne museum. Samlingen består af amerikansk og europæisk modernistisk kunst fra 1850 til i dag.  Om aftenen evt. ”Roberto Devereux”

 

9. april: Galleriebesøg i Chelsea , ”Simon Boccanegra” og afslutnings middag

Vi kan varmt anbefale et besøg i Chelsea. Dette område er et veritabelt gallerikvarter. Fra 23. gade ligger gallerierne dør om dør og etage på etage. De fleste åbner kl. 10 om formiddagen.

Kl. 12.30 ”Simon Boccanegra” med bl.a. Plácido Domingo. Eftermiddagen er til fri disposition. Om aftenen fælles afskedsmiddag på nærliggende restaurant.

 

10. april:  De sidste New York seværdigheder… – København

Søndag er store brunchdag. Prøv evt. en af byens gode brunchsteder! Der ligger flere gode brunch restauranter i nærheden af vort hotel. Denne dag er vores afrejsedag. Vi checker ud fra værelserne op ad formiddagen. Bagagen opbevares på hotellet indtil transfer bus afgang. De sidste indkøb, sight-seeing og museums besøg kan lige nås, inden vi sætter os i transferbusen kl. 14.30. Har man evt. ikke nået Guggenheim Museet, kan det anbefales. Arkitektonisk er bygningen unique - skabt af Frank Lloyd Wright i slutningen af 1950’erne. Efter ankomst til Newark Airport checker vi ind ved SAS skrankerne. Flyet afgår kl. 17.40. Forventet ankomst er kl. 07.15 d. 11 april.

 

Pris pr. person i delt dobbeltværelse kr. 18.400                              

Enkeltværelsestillæg kr. 4.500 (dobbeltværelse som enkelt)

 

Prisen inkluderer:

Flyrejse med SAS København-New York t/r på turistklasse

Flyskat som d.d. udgør kr. 1500,-.

6 dage/5 nætter på Hotel Park Central New York 4****

Transfer lufthavn-hotel t/r

Transferguide på ankomstdag

Panoramasightseeingtur med lokalguide, engelsktalende

Omvisning på Frick Museum

2 operaforestillinger. Pladser til begge forestillinger er på Parket (værdi i alt kr. 2.000). 2 af ovenstående nævnte opera forestillinger efter eget valg. Oplyses ved bestilling.

Foredrag om operaerne i København inden afrejsen

Afslutningsmiddag

Repræsentant fra Unique Tours

Bidrag til Rejsegarantifonden

 

Prisen inkluderer ikke:

Sygdoms/afbestillingsforsikring 6% af rejsens pris

Rejseforsikring

Evt. Tilslutningsfly

Koncert med New York Philharmonic pris ca. kr. 600/ Parket.

3. operaforestilling kr. 1.100,-.

Øvrige måltider og drikkevarer

ESTA ansøgningsgebyr (Vi hjælper gerne med at guide til den rigtige hjemmeside)

 

Tilmelding:

Unique Tours. Mail: Info@uniquetours.dk. Telefon: 3990 2040. Kontaktperson: Heidi Holm

 

Max plads til 30 deltagere.

 

Der tages forbehold for ændring i Opera program.  Priserne er baseret på de i september 2015 gældende valutakurser.

 

Vend iPad’en for at få det fulde udbytte af shoppens funktioner.