*

Drømmegolf

Drømmegolf

af Christian Mostrup og Leif Poulsen

18 baner du aldrig glemmer!

”Bag greenen dukker Stillehavet op for første gang, og herefter snor hul 4 til hul 10 sig af sted langs kysten – længere og længere væk fra klubhuset og langs med og over dybe klippekløfter. Nogle steder går det 30-40 meter næsten lodret ned fra den grønne fairway til de mørke klipper og vandspejlet. Hele sceneriet er endeløst smukt, og det er nemt at forstå, hvorfor banen ikke er til at komme udenom, når de bedste i verden skal kåres.”

Fra første kapitel, ”Pebble Beach – på hellig jord i Californien.”

Kr. 299,-

Leveringstid: 2-7 dage

Se fragtpris
Se fragtpris

Detaljer

Fakta
Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du modtog varen. LÆS MERE HER
Binding
Hardcover
Sprog
Dansk
Forlag
Berlingske Media Forlag
Udgivelsesdato
14/10/2011
Forfatter
Christian Mostrup og Leif Poulsen

af Christian Mostrup og Leif Poulsen

”Bag greenen dukker Stillehavet op for første gang, og herefter snor hul 4 til hul 10 sig af sted langs kysten – længere og længere væk fra klubhuset og langs med og over dybe klippekløfter. Nogle steder går det 30-40 meter næsten lodret ned fra den grønne fairway til de mørke klipper og vandspejlet.
Hele sceneriet er endeløst smukt, og det er nemt at forstå, hvorfor banen ikke er til at komme udenom, når de bedste i verden skal kåres.”
Fra første kapitel, ”Pebble Beach – på hellig jord i Californien.”

I Drømmegolf kommer du ikke bare med til legendariske Pebble Beach, men bliver taget med jorden rundt og besøger nogle af verdens mest fantastiske golfbaner. Du får lov til at spille med, når der slås ud i Wolf Creek i Nevadas steghede og golde ørken. Og når der klokken et en midsommernat puttes ud på 18. hul i Reykjavik midt i Islands vulkanlandskab. Du sidder også med i båden, når der sejles ud til golfbanen på den lille tropeø Ile Aux Cerf nær Mauritius. Og du bliver blæst godt igennem, når rejsen lægges forbi Carnoustie på Skotlands østkyst.

Journalisterne Christian Mostrup og Leif Poulsen fortæller om alt dét, der gør de enkelte baner unikke: Omgivelserne, menneskene, duftene, kulturen. De udvælger de bedste huller, men gennemgår ikke banerne slavisk - det er selve oplevelsen, der er i fokus. Efter hver golfrunde går de på opdagelse i byerne og landskabet omkring banerne og klæder dig på til aftergolf. Tag blandt andet med på ø-hop i Thailand, luftballonflyvning i Stockholm og op i verdens højeste bygning i Dubai.

Husk at det er eventyret, de nye indtryk, du tager med hjem, der giver golfrejsen mening. En golfbane kan du finde hvor som helst – her får du 18, du aldrig glemmer.

Christian Mostrup, født 1977 – handicap 10,5. Uddannet journalist 2004. Har siden arbejdet på Berlingske som redaktionssekretær, nyhedsredaktør og nu som avisansvarlig. Passioneret fritidsgolfer.

Leif Poulsen, født 1953 – handicap 17,9. Uddannet journalist 1978. Har arbejdet som journalist på Berlingske siden 1982 – som redaktionssekretær, nyhedsredaktør, indlandsredaktør og 15 år som rejseredaktør og nu rejsejournalist. Med særlig forkærlighed for rejsemål med golfbaner inden for rækkevidde.

De to journalister har skrevet om golf for avisen i en årrække og har tilsammen spillet flere end 1.000 runder golf på godt 200 forskellige baner i hele verden

Vend iPad’en for at få det fulde udbytte af shoppens funktioner.