*

Jubilæumsrejse til Azorerne

En fortryllende rejse

Jubilæumsrejse til Azorerne
Kr. 9.498,-
fra pr person i delt dobbeltværelse
Afrejse fra
  • Billund
  • København
Se alle
Afrejsedato

d. 6 juni og d. 29 september 2016

Se alle Se alle

Kontakt

Tilmelding til Bravo Tours på tlf. 70 10 10 77. Husk at oplys arrangement 6400 for at få dette tilbud.

▴ Skjul kontakt ▾ Se kontakt

Rejsebeskrivelse

Afrejsedato

d. 6 juni og d. 29 september 2016

Prisen inkluderer

Flyrejse til Azorerne tur/retur.

Mad om bord på flyet.

Transport til og fra hotellet.

Velkomstgave på værelset.

Indkvartering på Hotel Marina Atlântico.

Indkvartering på Hotel do Canal eller Hotel Horta.

Morgenmad.

Ø-hop iflg. program.

3 udflugter på São Miguel iflg. program.

Indkvartering på Hotel Terra Nostra.

Jubilæumsmiddag.

Danske rejseledere.

Prisen inkluderer ikke

Eneværelsestillæg kr. 1.600

 Afrejse fra København og Billund d. 6 juni 2016 samt fra København d. 26. september 2016 

VI GENTAGER SUCESSEN FRA 2015

JUBILÆUMSREJSE

– med ø-hop på Azorerne

 

Alt Dette får du:

»         Flyrejse til Azorerne tur/retur.

»         Mad om bord på flyet.

»         Transport til og fra hotellet.

»         Velkomstgave på værelset.

»         Indkvartering på Hotel Marina Atlântico.

»         Indkvartering på Hotel do Canal eller Hotel Horta.

»         Morgenmad.

»         Ø-hop iflg. program.

»         3 udflugter på São Miguel iflg. program.

»         Indkvartering på Hotel Terra Nostra.

»         Jubilæumsmiddag.

»         Danske rejseledere.

 

Afrejse fra Billund og København 6. juni 2016 – 1 uge

Pris pr. person v/minimum 2 voksne kr. 9.498

Afrejse fra København 26. september 2016 – 1 uge

Pris pr. person v/minimum 2 voksne kr. 9.998

Eneværelsestillæg kr. 1.600

Halvpension kr. 600

 

Nu kommer oplevelsesrejsen, som mange har ventet på. Vi udbyder en enestående jubilæumsrejse med ø-hop på fabelagtige Azorerne, hvor vi skal udforske de tre øer São Miguel, Faial og Pico. I spidsen for jubilæumsrejsen står Bravo Tours’ danske rejseledere, som har et særdeles indgående kendskab til de smukke øer ude i Atlanterhavet. Glæd dig til en rejseoplevelse for livet. Hvorfor rejse til verdens ende for at opleve paradis? Tag i stedet til Azorerne med få timers flyvetid og nå frem til et rejsemål, som National Geographic i 2013 kårede som verdens mest besøgsværdige øgruppe. Vi kan kun være enige i kåringen, da Azorerne er helt uden sidestykke. Hos Bravo Tours sendte vi de første gæster til hovedøen São Miguel i 2004, og siden har mange gæster efterlyst ture til de andre otte fantastiske øer. Derfor tilbyder vi nu denne jubilæumsrejse med ø-hop til Faial og Pico kombineret med de bedste oplevelser på hovedøen São Miguel.

 

Rejseplan

 

Dag 1 - Velkommen til Azorerne

Efter den relativt korte flyvetur fra Danmark lander vi på hovedøen São Miguel på Azorerne. Vi henter vores bagage og kører de kun fire kilometer ind til det firstjernede Hotel Marina Atlântico i hjertet af Ponta Delgada. Efter ankomsten til hotellet afholder vi velkomstmøde, hvor vores danske rejseledere vil præsentere ugens spændende rejseprogram.

 

Dag 2 - Ildsøen og Tvillingesøerne

Glæd dig til denne heldagsudflugt med frokost. Vi begynder turen med at besøge en ananasplantage fra 1864, hvor vi hører om ananasdyrkningens lange og komplicerede proces. Herefter kører vi til en af de få tilbageværende keramikfabrikker, hvor alt fremstilles helt fra bunden. Turen fortsætter til Lagoa do Fogo, der ligger 945 meter over havet, og hvor der er en fantastisk udsigt. Vi ser kratersøen, Ildsøen, og du kan bade i det tropiske Caldeira Velha. Herfra køres der videre mod øens nordkyst, hvor vi spiser frokost, inden turen går videre til de utrolig smukke tvillingesøer Lagoa Azul og Lagoa Verde i Sete Cidades-krateret, hvor nogle af øens eventyr bliver afsløret omgivet af den unikke og smukke natur på den vestlige del af øen.

 

Dag 3 - Naturens kræfter
(halvdags ø-rundtur på Faial)

Efter morgenmaden på hotellet pakker vi kufferten. I dag forlader vi hovedøen São Miguel for at drage på opdagelse på øen Faial. Den er kendt af mange sejlere, som ligger i havn i Horta, når de krydser Atlanterhavet. Efter ankomsten til Faial begiver vi os ud på en halvdagstur, hvor vi kommer rundt på hele øen. Vi oplever blandt andet Capelinhos-vulkanen, der fra september 1957 var i udbrud i 13 måneder og skabte en helt ny ø, der blev landfast med Faial. Området skiller sig meget ud fra resten af øen og giver et imponerende indtryk af naturens kræfter. På det nybyggede store vulkanhistoriske museum får vi et godt indblik i udbruddets faser – blandt andet ved hjælp af en kort film, der fortæller og viser, hvorfor der er så stor vulkanaktivitet på og omkring øerne. Der venter endnu en speciel oplevelse midt på øen, når vi nyder den betagende smukke udsigt over det enorme vulkankrater, Caldeira. Man fortryder, hvis man har glemt sit kamera.

 

Dag 4 - Pico – vin og vulkaner
(heldagstur på ø-hoppet)

På den korte overfart fra Faial til Pico betages man af Picos pejlemærke, den majestætiske vulkan Montanha do Pico, der kan ses på hele overfarten. Med 2.351 meter over havets overflade er vulkanen faktisk Portugals højeste punkt. Blandt øens mange lokkende oplevelser lægger vi vægt på de ting, der har haft størst indflydelse – vinen, hvalerne og vulkanerne. Et af dagens højdepunkter er besøget på hvalfangst-museet, der levende fortæller om hvalfangernes liv, der var præget af det meget barske og farefulde erhverv. Nu om dage har man et romantisk syn på, hvad hvalfangst var, men egentlig var det en kamp på liv og død, når jagten gik ind på verdens største pattedyr. Vi besøger nogle af de kendte vinmarker, der er omkranset af mørke gærder af lavasten. Her får du et indblik i, hvilke barske vilkår de azoriske vinbønder lever under. I den lille charmerende og hyggelige by São João nyder vi en spændende frokost med delikate retter fra det azoriske køkken. Vi krydser over nordkysten med de barske, nøgne områder af lavaformationer og lavasletter, hvor lavaen var flere år om at størkne. Herefter sejler vi tilbage til Faial.

 

Dag 5 - Furnas’ hemmelige skatte

I dag går turen tilbage til hovedøen São Miguel, hvor vi efter ankomst tager til Furnas, som er Azorernes største og stadige aktive vulkankrater. Vi skal overnatte på det nyrestaurerede Hotel Terra Nostra. Sidst på eftermiddagen går vi en tur i den smukke botaniske have, som hører til hotellet, hvorefter der er rig mulighed for at hoppe en tur i den varme kilde, Ungdommens Kilde. Det siges, at man bliver 20 år yngre på 20 minutter! Aftensmaden nydes på hotellet og menuen er São Miguels “nationalret” Cozido das Furnas, som er blevet tilberedt nede i jorden af vulkansk aktivitet.

 

 

 

Dag 6 - Den 10. azoriske ø

Vi ser lidt nærmere på Furnas kraterets skatkammer, inden vi bevæger os over mod det østligste og ældste af øen. Området Nordeste er ofte omtalt som den 10. azoriske ø, idet den altid har været meget isoleret fra omverdenen, men også grundet dens flotte natur og meget frodige omgivelser. Vi besøger botaniske oaser, som af de lokale bruges til rastepladser og picnic. På den nordlige del af øen stopper vi ved en af Europas sidste teplantager, hvor produktionen stadig kører efter de gamle metoder. Vi kommer til at se den barske og vulkanske klippekyst på den nordlige side.

 

Dag 7 - Jubilæumsmiddag

Dagen er til fri afbenyttelse, hvor man har mulighed for at se nærmere på hovedbyen Ponta Delgada. Det er muligt at besøge nogle af deres kendte kirker eller tage på opdagelse på Atlanterhavet for at se nogle af de forskellige hvaler og delfiner, som lever rundt om øen. En uge med masser af spændende oplevelser er ved at være forbi. Mættet med indtryk skal vi også have mættet vores maver. Vi spiser en skøn jubilæumsmiddag på Azorernes kokke- og tjenerskole Anfiteatro, som er kendt for at lave gourmetmad med azoriske traditioner.

 

Dag 8 - Farvel og på gensyn

Efter en uge med skønne rejseoplevelser er det tid til at sige farvel – og måske på gensyn til Azorerne. Vi tjekker ud på hotellet og tager til lufthavnen lidt uden for Ponta Delgada for at flyve tilbage til Danmark. Hos Bravo Tours håber vi, at du har nydt jubilæumsrejsen i fuldt omfang, og at du har en række gode rejseoplevelser med hjem i den personlige bagage.

 

 

Programmet er vejledende og der kan ske ændringer i rækkefølgen.

 

Kan tilkøbes:

Afbestillingsforsikring kr. 195.

Årsrejseforsikring kr. 249.

Halvpension på Hotel Marina Atlântico kr. 600.

Eneværelsestillæg kr. 1.600.

 

Rejsen gennemføres ved minimum 15 deltagere.

 

Vi glæder os til at byde velkommen til Azorerne!

 

Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer, udsolgte og aflyste arrangementer.

Vend iPad’en for at få det fulde udbytte af shoppens funktioner.