*

Cava Brut Reserva Sumarroca

Cava Brut Reserva Sumarroca

Cremetog skøn

Cava Brut Reserva er en ideel fest- og aperitifvin i den intense, indsmigrende stil, som kendetegner alle Sumarrocas cava-vine. Vinen byder på en intens næse af blomster og tørret figen. Smagen er tilpas tør og med den fineste mousse man kan ønske sig. Eftersmagen er behageligt cremet. En skøn cava i en ambitiøs stil, som vil glæde selv den mest kræsne champagnekender.

"Vin på de lokale druer Parellada, Xarel-lo, Macabeo samt Chardonnay. Flot cremet mousse, smag af melon, citrus, fersken og en meget frugtig cava. Fine konsistente bobler. Man får meget for pengene her og normalt en Cava som i Spanien koster betydelig mere."

"Et ret billigt og vellykket alternativ til ægte champagne. Server den som aperitif, til tapas eller bare fordi, I har behov for bobler."

Kr. 69,95

Pris pr. fl. ved køb af 12 fl.

Leveringstid: 1-3 hverdage

Se fragtpris
Se fragtpris

Detaljer

Fakta
Fortrydelsesret
Som udgangspunkt er der ikke fortrydelsesret på fødevarer - herunder vin/øl. Hos os kan du dog fortryde dit køb i op til 14 dage efter modtagelse. Dog gælder fortrydelsesretten ikke leveringsbeløbet.
Vintype
Mousserende vin
Serveringstemperatur
6-8 grader
Region
Penedès
Flasker pr. kasse
12
Drue
42% Paredella, 24% Xarel-Lo, 27% Macabo og 7% Chardonnay
Land
Spanien
Årgang
Non Vintage

Cava Brut Reserva Sumarroca

I en tid hvor produktionen af Spaniens mousserende Cava i stigende grad fuldmekaniseres, og hvor vinmageren i kælderen sjældent har den ringeste anelse om, hvem der har dyrket druerne eller hvor de stammer fra, er det en lise for sjæl og gane at stifte bekendtskab med familien Sumarrocas vine. Familien fremstiller udelukkende vin af druer, de selv har dyrket, og deres prisvindende vine oser langt væk af solidt håndværk.

Familien Sumarroca råder over 450 hektar vinstokke plantet i en kalkholdig jord, som giver druer med en bemærkelsesværdig intensitet og mineralitet. I kælderen stiler man kompromisløst efter topkvalitet, og blandt andet sørger man for at alle husets Cava-vine holder seks atmosfærers tryk og ikke kun de fire, som loven foreskriver. Druernes kvalitet og det høje tryk i flasken bevirker, at Sumarrocas Cava kan være særdeles svær at skelne fra "ægte" Champagne fra Champagne- distriktet.

Cava Brut Reserva er en ideel fest- og aperitifvin i den intense, indsmigrende stil, som kendetegner alle Sumarrocas cava-vine. Vinen byder på en intens næse af blomster og tørret figen. Smagen er tilpas tør og med den fineste mousse man kan ønske sig. Eftersmagen er behageligt cremet. En skøn cava i en ambitiøs stil, som vil glæde selv den mest kræsne champagnekender.

5 stjerner - Vinavisen.dk d. 21.12.14: "En sprød og tør boblevin med noter af lyst brød i duften og en fin citrus-agtig smag. Den femte stjerne gives for den lave pris."

Anbefalet i Spis Bedre maj 2014: "Friske bobler med toner af æble, citrus og brød. Meget appetitvækkende."

5 stjerner på Vinforum.dk d. 21.12.13: "I den prismæssigt lave ende findes et rigtigt godt køb. Det er naturligvis en Cava, for de kan altså et eller andet med at skrue en god mousserende vin sammen til en yderst fornuftig pris i det spanske. Der er tale om Sumarroca Cava Brut Reserva, som er en mellemfyldig vin med megen mousse og en smag, der er blød og behagelig og meget let drikkelig. Den er tør men med lidt ristet sødme. Ikke megen dybde, men man får altså meget for pengene." - "Lys gulgrøn farve med få, små bobler. Intens duft af æble, citrus. Mellemfyldig vin med megen mousse og en smag, der er blød og behagelig og meget let drikkelig. Den er tør men med lidt ristet sødme. Ikke megen dybde, men man får altså meget for pengene. Vinen er perfekt til tapas og klarer også lette fiskeretter."

5 stjerner og billigste bobler på Ekstra Bladets liste over 'De 10 bedste bobler til under 100 kr.' d. 19.12.13: "Vin på de lokale druer Parellada, Xarel-lo, Macabeo samt Chardonnay. Flot cremet mousse, smag af melon, citrus, fersken og en meget frugtig cava. Fine konsistente bobler. Man får meget for pengene her og normalt en Cava som i Spanien koster betydelig mere."

Anbefalet i Spis Bedre d. 16.12.13: "Flotte, insisterende øko-bobler i den tørre stil med en lille cremethed og en duft af æbler, pærer, honning, blomster og brændte figner. Et ret billigt og vellykket alternativ til ægte champagne. Server den som aperitif, til tapas eller bare fordi, I har behov for bobler."

5 stjerner og Ugens Bedste i JydskeVestkysten d. 28.12.12: "Dejlig frisk og indbydende med sine grønne blomsternoter. Ganske kompleks og et rigtig godt køb til tilbudsprisen."

Vend iPad’en for at få det fulde udbytte af shoppens funktioner.